Skip to content Skip to footer

Silent Book Club

Sluit je aan bij onze maandelijkse Silent Bookclub en ontsnap eventjes aan de drukte van het dagelijks leven en vind rust in het gezelschap van andere boekenliefhebbers. 

Silent Book Club? Wat is dat nu weer?

Het verschil tussen een traditionele boekenclub en Silent Bookclub  ligt in de aanpak en sfeer. In een traditionele boekenclub is er vaak druk om het boek op tijd uit te hebben en intelligent commentaar te leveren, terwijl bij een Silent Book Club geen verplichte lectuur is en er geen druk is om te praten. Wat voor deze introvert zalig is! Silent Book Club-leden genieten in stilte van hun eigen boeken in een ontspannen, gezellige omgeving en genieten van elkaars gezelschap zonder de druk van formele discussies.

Zin om eens te proberen? Stuur ons gewoon een berichtje dat je erbij wil zijn en we zetten je op de lijst. Je hebt niets nodig, gewoon het boek dat je wil lezen (boeken aankopen is mogelijk bij de start van het leesuurtje maar is zeker geen verplichting!). We lezen een uurtje in stilte, na het uurtje is er nog tijd om sociaal te doen – of niet!

Wij zijn officieel lid van Silent Book Club ® , een wereldwijde gemeenschap van lezers, met meer dan 1000 hoofdstukken in 50 landen over de hele wereld geleid door lokale vrijwilligers. 

Eerstkomende data 

26/6 :

Tiny Stories Bookclub gaat op locatie! Bibliotheek Kortrijk opent de deuren van hun dakterras (komaan zonnetje!). We spreken aan af aan de bibliotheek om 18.45.

Tijdens de zomermaanden is er geen Silent Bookclub, vanaf september komen we weer maandelijks samen in de winkel.

Go to Top