Skip to content Skip to footer

Onderwijs

Bij Tiny Stories begrijpen we de cruciale rol die boeken spelen in de ontwikkeling van kinderen en willen we jullie ondersteunen bij het samenstellen van een divers, creatief en doordacht aanbod voor school, klas of therapeutische setting.

Waarmee kan Tiny Stories helpen?

Deskundig Advies: Als orthopedagoge met ervaring in het onderwijs en mijn liefde voor kinderboeken help ik jullie graag bij het selecteren van de juiste boeken die aansluiten bij de behoeften, interesses en noden van jullie leerlingen. 

Divers Aanbod: Wij bieden een breed scala aan boeken die diversiteit en inclusiviteit omarmen. Van prentenboeken tot young adult literatuur, binnen ons aanbod  kan je proeven van verschillende culturen, achtergronden en perspectieven. Zo dragen we bij aan een inclusieve leeromgeving waar ieder kind zich gezien en gehoord voelt.

Boeken in de klas: Op zoek naar boeken rond specifieke thema’s zoals pesten, vriendschap, duurzaamheid of mentale gezondheid? Wij stellen graag een pakket samen dat aansluit bij wat jullie nodig hebben, zo kunnen jullie op een interactieve en betrokken manier belangrijke onderwerpen bespreekbaar maken in de klas

De schoolbibliotheek: Wij bieden hulp bij het vernieuwen van jullie schoolbibliotheek en zijn steeds bereid om samen met jullie na te denken hierover en een selectie te maken op basis van jullie schoolnoden. 

Logopedisten / therapeuten: Voor logopedisten, therapeuten en hebben we een aanbod van boeken die taalontwikkeling en leesplezier stimuleren of emoties bespreekbaar maken. We helpen graag bij het vinden van boeken die passen bij de individuele behoeften van de kinderen en jongeren in jullie praktijk.

Lokale scholen/organisaties in Kortrijk

 

Tiny Stories werkt graag samen met lokale scholen en organisaties om zo een community op te bouwen van lezers. Wil je als school een boekenmarkt organiseren, eens met de klas/groep langs komen voor een voorleesmoment of activiteit, een info-avond voor ouders organiseren?  Geef ons een seintje en we helpen meedenken over de mogelijkheden.

Andere vragen/noden

Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact met ons op via info@tinystoriesboekhandel.be

 

Go to Top