Skip to content Skip to footer

Agenda

Datum & uurEvenementOmschrijving
zaterdag 19 oktober
14-17
Auteurs en illustratoren‘Maak je geen zorgen over ons’ is de graphic novel waar Koen Aelterman tussen 2016 en 2024 aan werkte. Het resultaat is een meeslepende mix van Blankets en Heartstopper over queerness, eenzaamheid, verbondenheid en, uiteindelijk, zelfacceptatie
zaterdag 26 oktober 15 uurAuteurs en illustratorenSenne Misplon leest voor uit zijn boek ‘Mijn Team’. Het boek is een gespreksstarter om het met kinderen te hebben over gendervooroordelen. Erna is er tijd om je boek te laten signeren!
zondag 27 oktober 11-12Auteurs en IllustratorenMerel Eyckerman komt vertellen over het boek ‘Ze zijn onder ons’ samen gemaakt met het schrijversduo Elvis Peeters. Erna is er een tekensessie.
woensdag 30 oktober 16 uurAuteurs en IllustratorenSafae el Khannoussi komt praten over gesprek over haar geprezen debuurtroman ‘Oroppa’. Vincent Coomans van het kortrijkse Letterzetter collectief zorgt voor de boeiende vragen.
donderdag 31 oktober 17 u Spooky Story-timeBoo! We lezen enkele spooky verhalen. Vergeet zeker niet je halloween-verkleedkleren aan te trekken!
donderdag 31 oktober 19 uSilent Book ClubWe lezen in stilte samen met andere lezers ons eigen boek. Zalig!
zaterdag 21 december 10.30uAuteurs en IllustratorenKom en ontdek samen met Bieke van Höngry het boek ‘Wat als ik pof? ‘Erna is er tijd om het boek te laten signeren en krijg je een klein extraatje!
zondag 28 decemberAuteurs en illustratorenLokaal auteur Rebecca Kints komt voorlezen uit haar boek ‘Flip en Flo in de sneeuw’. Erna kan je je boek laten signeren.
Go to Top